Hei og hopp. I går var det nøyaktig ei veke til premiere, og vi kjenner stresset litt meir no enn forrige veke. Alle gruppene jobbar på spreng for å bli ferdig med sine oppgåver til den store premiera. Det er mange brikker som må på plass før sceneteppet går opp onsdag halv åtte.

Akuratt no har vi berre fem timar att av skuledagen. Denne torsdagen er den siste skuledagen vi har til å bruke på musikalprosjektet, så det blir mykje arbeid etter skuletid og i helga.

Bilde tatt 30.01.14 kl. 13.11

I første klasse var det musikalen vi gledde oss til å arbeide med, det var den som skulle vere den gøyaste og beste oppgåva. Det var det minnet vi skulle huske best får dei tre åra på medielina ved Volda vidaregåande skule. Og det var musikalen som kom til å knytte klassa saman. Vel, i løpet av dei tre vekene har klassa vore nøydd til å legge diskusjonar på hylla og samarbeida betre enn nokon gong. Sjølv om vi kanskje ikkje ser det no, så veit eg og sikkert alle andre at klassa er betre knytt no enn nokon gong. Kvar og enkelt er med på å gjere dette prosjektet til eit minne for livet.

Men sjølv om dette er eit fantastisk gøy prosjekt trur eg likevel at alle frå både medielina og musikklina gledar seg til vinterferien. Det gjer i vertfall eg. No må eg komme meg tilbake til arbeid, har ei long liste over punkt som skal vere ferdig til 15.00!!

-Karen-Elise 

Les fleire blogginnlegg frå både meg, Ingrid og Emil & Sølve i bloggarkivet.

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *