– Eg er ganske nervøs for å ha ei så stor rolle, seier Sigrid Terøy Finnes. Ho spelar rolla som Satine i årets oppsetting av Moulin Rouge.

P.S. Videoreportasje nedst i artikkelen.

– Eg har kun hatt solosongar på musikalane før, så det blir veldig stor forskjell, seier ho. Elevane er tidleg i prosessen og i veke 3 vart det jobba med karakterbygging av alle dei store rollene. Dette er for at dei skal bli meir kjende med rolla si og leve seg meir inn i den. – Det er veldig masse å tenkje på, både replikkar, synging og kva ein skal gjere på scena til ei kvar tid, og dette er det som gjer meg mest nervøs.

Karakterbygginga har gått føre seg bak lukka dører på Volda vidaregåande skule. I denne delen av prosessen vil nemleg regissøren ha skodespelarane heilt for seg sjølv. – Før karakterbygginga hadde eg ingen nervar, eg var veldig spent på å bli kjend med karakteren min. Karakterbygginga var ikkje noko anna enn kjekt! Så eg hadde ingen grunn til å vere nervøs, seier ho letta.

Videoreportasje

Hovudrollene til Musikalen 2014 får hjelp av Bente-Elin til å bli kjent med karakterane sine. Laga av Mathea Myrene Stokke, Magnar Aunmo og Olav Standal Tangen.

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *