Velkommen!

Velkommen til musikalen.no! Dette er din portal til informasjon om musikalen 2011.

Både lærarar og elevar ved Musikk, dans og drama- og Medium og kommunikasjonslinja ved Volda vidaregåande skule er i full gang med produksjonen av årets musikal.

Som du kanskje har lagt merke til, er tittelen på årets musikal “Hello/Goodbye”. Premiera går av stabelen den 22. februar. Som vanleg blir det tre framsyningar, tysdag, onsdag og torsdag i veke 8. Framsyningane går føre seg på Ørsta kulturhus.

Her på musikalen.no finn du det nyaste av det nye om årets musikal. Vi kan skilte med ein eksklusiv titt bak scenene. Vi har ein heil gjeng med flittige mediaelevar som produserer stoff. I tillegg har to av hovudrolleinnehavarane eigne bloggar der ein får sjå den delen av prosessen dei er med på.

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *